maanantai 31. joulukuuta 2012

Vuosi vaihtuu.....

Niin nyt se vuosi sitten vaihtuu. Vuoden ihanimpia nukkehetkiä oli varmasti jokaisen nuken saaminen. uusia nukkeja onkin saapunut vuoden aikana jo paljon. Kaiki paitsi Draculaura ja Frankie taitavatkin olla tänä vuonna ostetut. Nyt meillä onkin 20 lukijaakin joten eikö tähän ole hyvä lopettaa tämä vuosi. Nyt vielä uuden vuoden kunnaksi julkaisen pitkään työstämäni custamointi blogini. Ne alkavat viedä vähän liikaa tilaa keräily kohteilta ja toisaalta ne eivät saa ansaitsemaansa huomiota keräily kohteiden joukossa. Esim. Niille ei oikein voi tehä profiileja tuonne kun menee turhan sekavaksi. Joten parempi näin. Nyt niiden tiet sitten erkanevat tänä uuden vuoden yönä. Kaikki joita siis kiinnostaa custamointi hommani klikatkaa itsenne blogini lukijoiksi.

Linkki löytyy tästä:
http://ihmesusi.blogspot.fi/

Sieltä löytyy tällä hetkellä pieni kuvatarina joka kertoo Yuran ja Lunan ensitapaamisesta. Tarina myös valottaa vähän kummankin taustoja.




HYVÄÄ, ONELLISTA, ILOISTA JA KAIKILLA MUILLA MAHDOLLISILLA POSITIIVISILLA ADJEKTIIVEILLA TÄYTETTYÄ UUTTA VUOTTA TEILLE RAKKAILLE LUKIJOILLE!!!!! MUTTA ENNEN KAIKKEA NUKKERIKASTA VUOTTA!!!!!!!!


TV: Ihmesusi, Aave Maria ja nuket

4 kommenttia:

  1. Hyvää Uutta vuotta sinnekin :)

    VastaaPoista
  2. Hyvää uutta vuotta myös!


    Jatkathan sä tätä blogia siltikkin?!



    http://candymonsteer.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miksi en jatkaisi. Tykkään sekä custamoida että keräillä. Tottakai jatkamme tätä. Mämä nuket ja te hyvät lukijat olette auttaneet minua kestämään jo puoli vuotta ylä-asteella. En minä teitä siis hylkää.

      Poista