tiistai 18. joulukuuta 2012

Uudet custamointi monsterit

Kävin siis tänään valitsemassa joululahjan.( Sweet 1600 Clawdeen Wolff, vika hyllyssä)
Ostin samalla itselleni Create A Monster Starter Werewolff and Dragon. Kun kerranki kaupassa näin. Oli näitä createja aika paljo hyllyssä. Mäkun meinasin tilata jenkeistä. Hintakaan ei ollu paha (30e). Aijon siis custamoida nämä neidit. Huomenna menen yhen custamointia alottelean kaverin kanssa ostamaan tarvikkeita. Pahoittelut kuvan laatu, oli jo aika pimeetä.


 Createt005_zps4d669e81.jpg
Pakkaus edestä. Izumi istuskelee näköjään taustalla.

 Createt007_zps6f14fd40.jpg
Pakkaus takaa.

 Createt012_zps01b2821d.jpg
Viimein sain päällys muovin kiskottuu irti.

 Createt014_zps4b898ccf.jpg
Joku sekopäinen kuva kaikista osista.

 Createt020_zps54cb798b.jpg
Ihmissusi koottuna. Mutta nuo korvat. Jotku ihme klipsut, jotka törrötää tai roikkuu koko ajan rumasti. Asettelin ne kerran nuken päähän (meni puolituntia), enkä asettele toista kertaa. Laitoin korvat vaan yksin kertaisesti hiuspantaan. Ja johan pysyy. Ajatella että jollekkin maksetaan siitä että suunnittelee tollasta. Jos en osannu minäkään niin entäs ne pikkulapset.

 Createt029_zpsc7a73687.jpg
Ja siinä lohis. Hame vähän liian lyhyt kuten Aave Marian Izumilla.

 Createt033_zpsd23290e3.jpg
Kuten arvelinkin tuo voitto kimono sopii täydellisesti. Kiitos vielä kerran Purolle. Sopii aivan ihanasti tälle nukelle, alkuperäis asu kun ei minusta oikein istunut.




En ole suunnitellut näille mitään muutakui että ihmissuden nimeksi tulisi Luna, muistaakseni espanjassa tarkoittaa kuuta. Ja eettä olisi ollut aina heikompi ja jäänyt muiden jalkoihin.





Ihmesusi

7 kommenttia:

  1. Mä sain kaiman!!!!!!


    T Hiemu onnellinen Luna

    VastaaPoista
  2. Vink Vink minulta voi aina kysyä kustomointi vinkkejä & muuta jos tarvitsee ;DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistanhan toki sen. Olen vain ollut lkijasi niin kauan että muistan kaiken ulkoa. (varmaa olen yksi vanhimmista) Ajattelinkin lähettää tämän tyttösen käymään siellä joulun jälkeen. Juuri nyt kaipaisin eniten nimiehdotuksia lohikselle. Ääk että tuo Puron kimono sopii hyvin! Onko Ninnulin palkinto tullu, kun en oo kuullu mitään.

      Poista
    2. Hmm en tiedä onko tullut perille kun en ole kuullut nyt hetkeen mittään Purosta ja Ninnulista...olisi mukavaa jos pikku lohikäärmeesi tulisi käymään täällä nwn! niin juu kun olet ollut lukijana blogini alkuajoista lähtien ^^!!! jep jep tuo kimono sopii hyvin :D hmm nimiehdotuksia...Hotaru ?

      tulipas sekava kommentti ;)

      Poista
  3. Palkinto saapui perille :))) istuu kaikki kivasti uudelle lagulle :DD pitäisi ottaaa vielä pari kuvaa lähetän sit sulle sähköpostissa. kun ihmissuden nimi on luna niin mites ois loharin nimeks stella(tarkotti kai espanjaks tähteä)?
    ~Ninnuli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana , ei ollu postimerkki irronnu. Pistetään korvantaakse sillä kuulostaa juuri sellaiselta kuin pitäisi. Haluaisin lohiksesta sellaisen rämäpäisemmän tapauksen, tasapainottaisi masentunutta Lunaa.

      Poista