tiistai 11. joulukuuta 2012

Kuvakilpailun tulokset ja palkinnot

Elikkäs nyt sitten julkaistaan voittaja ja palkinnot. Valitettavasti äänet menivät tasan eikä ole aikaa viivytyksiin. Jos ei olisi tätä posti ongelmaa ratkaisu olisi helpompi, mutta voittaja haluaa varmasti palkintonsa jouluksi. Pahottelut blogger oli sählänny jotain äänten kanssa.
Päästämme nyt Frankien ja Draculauran ääneen.

 Kuvakisanpalkinnot002.jpg
Draculaura: Hei lukijat!
Frankie: Hei! Nyt on siis aika julkaista kuvakilpailun voittaja!
Draculaura: Ja palkinnot!!

 Kuvakisanpalkinnot005.jpg
Frankie: Ja Ihmesuden ja Aave Marian Monster High nukkeblogin ensimmäisen kuvakilpailun voittaja on.......................................................................................................................................................................................... NINNULI!!!!!!!!

 Kuvakisanpalkinnot006.jpg
Draculaura: Ja palkintona Ninnuli saa täydellisen setin söpöjä talvi asusteita, jotka Ihmesusi on itse kutonut. Mallina toimii Rochelle.

 Kuvakisanpalkinnot009.jpg
Rochelle: Settiin kuuluu tällainen kaulahuivi, käsienlämmittimet ja (outo) jättipipo.Huivi ja lämmittimet on kudottu hammastikuilla, jotta silmukat olisivat juuri oikean kokoiset nukeille.(pipo on kudottu ohuilla puikoilla) Lämmittimissä ei ole peukalon reikiä joten niitä voi pitää kaikilla. Se tulee mistä se tulee. Lankoina on käytetty: Keltainen on Novita Seitsemän veljestä ja sininen jotain outoa jota löytyi korin pohjalta. Ja mikä parasta lämmittiä voi käyttää moniin tarkoituksiin.....................................................

 Kuvakisanpalkinnot011.jpg
..............kuten söpöinä säärystiminä................

 Kuvakisanpalkinnot013.jpg
................tai tarvittaessa jopa pehmoisena muhvina.

 Kuvakisanpalkinnot014.jpg
Kaikki: Hei Hei!! Ja onnea Ninnuli. Toivottavasti palkintosi ehtii perille.



Onneaa minunkin puolestani. Ninnuli ilmoittaisitko osoitteesi minulle samantien jotta saan sen postiin pian.





Ihmesusi

5 kommenttia:

  1. Onnea Ninnulille ja awww kuinka suloinen nukkejen talvisetti ^^ tehän voisitte julkaista täällä ohjeen miten tuollaisia voisi neuloa :DDD?

    VastaaPoista
  2. mä voitin?? siistii :)) tosi ihania vaatteita >.< (varsinkin kun en osaa itse kutoa.....)Kiitos kaikille jotka äänesti mua <33
    ~Ninnuli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään osannut aluksi kutoa. Inhosin sitä melkein eniten tässä maailmassa. Sitten minä aloin tehdä MiyMiylle kaulahuivia, teimme joskus sellaisen sopimuksen että teemme toisillemme huivit. Kun olin vähän matkaa kutonut huomasin olevani aika hyvä. Lopulta minä osasin kutoa paremmin kuin ommella. Nykyään minulla on kokoajan vaikka mitä projekteja meneillään. Pitäisi varmaan tehdä ennemmmänkin näitä nuken vaattieta ja luoda niihin kunnon ohjeet. Minä kun nuokin tein vähän soveltamalla.

      Poista
  3. Oi, kuinka söpöjä! X3

    VastaaPoista